Yoga & massage Leiden Merenwijk - Bedrijfsyoga


Naast yoga in groepen en individuele yoga bied ik ook bedrijfsyoga aan. Bedrijfsyoga is zeer in opkomst momenteel. Grote toonaangevende bedrijven integreren bedrijfsyoga momenteel in hun organisatie door dit 1x per week aan te bieden aan hun medewerkers (bv. KPN, diverse ministeries, zorginstellingen en verzekeringsmaatschappijen). Het is ook bewezen dat bedrijfsyoga zeer goede effecten heeft op medewerkers en zorgt voor een betere weerstand, concentratie en vitaliteit gedurende de werkdag.

 

Bedrijfsyoga Leiden zorgt voor een betere fysieke en geestelijke gezondheid. Het vergroot de weerstand, verlaagt het ziekteverzuim en zorgt voor meer harmonie en balans op alle niveaui's. Het werkplezier neemt toe!


Veel van het ziekteverzuim tegenwoordig is psychisch. Bedrijfsyoga Leiden werkt met name in op de psyche en brengt deze snel in balans. Daarnaast vormt yoga een goede secundaire arbeidsvoorwaarde en kan het worden ingezet als verzuimbegeleiding. De investering is gering en verdient zich weer terug via een lager verzuim.

 

 

Sacred Heart yoga,  bedrijfsyoga, healing, pulsing en massages Leiden, Noord, Merenwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Leiderdorp en Rijnsburg.