Yoga & massage Leiden Merenwijk - Energetische behandeling


 

Alles is energie. Einstein ontdekte dit al. En wanneer alles frequentie is, dan kun je de balans op dit niveau ook weer herstellen. Dit is de essentie van een energetische behandeling.

 

In de homeopathie wordt al veel langer gewerkt met frequenties. Daar word je behandeld via de computer die de juiste frequenties doorstuurt naar jouw lichaam waardoor je weer in balans komt. Een energetische behandeling werkt exact hetzelfde. 

 

Hoe gaat het in zijn werk? Je ligt ontspannen op de behandeltafel op een zachte matras. Ik stem mij af op jou en je lichaam en behandel op bepaalde plekken via handoplegging en soms kleine pulsbewegingen. De behandeling wordt als diep ontspannend ervaren en de meeste mensen voelen duidelijk verschil erna.

 

Ik heb verschillende mensen behandeld die operaties moesten ondergaan, zowel voor als na de operatie. Zowel deze personen zelf als de artsen gaven aan dat het herstel veel sneller ging dan gebruikelijk. Dit is de kracht van dit soort behandelingen. 

 

 

 

 

 

 

 

Sacred Heart yoga, healing,pulsing en massages Leiden, Noord Merenwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Leiderdorp en Rijnsburg.