Yoga & massage Leiden Merenwijk - Mijn yogalessen


 

Mijn yogavorm is vooral effectief, ontspannend en er is veel aandacht voor de bewuste adem. Kundalini yoga is een combinatie van de bekende asana's met stille klank en handhoudingen. Deze yogavorm is effectiever waardoor je sneller resultaat hebt via een combinatie van asana’s (oefeningen), ademhaling en begeleide ontspanning.

 

De lessen vinden plaats in stilte waardoor je verbinding kunt maken met jezelf en goed kunt voelen in je eigen lichaam wat er gebeurt. Rust, stilte en ontspanning is de essentie van yoga. Juist met aandacht en verstilling bereik je veel meer effect dan met veel doen en druk bewegen.

 

De deelnemers aan mijn lessen geven aan dat ze na een aantal lessen merken dieper te ademen en dat ze zich ontspannener voelen, zich bewuster zijn van spanning in hun lichaam en meer energie hebben. En dit nog even los van een flexibeler lichaam en meer balans en kracht. Ook ervaren ze meer vreugde en zijn ze in alle opzichten stabieler en beter geaard. Vaak verminderen of stabiliseren bepaalde klachten die ze hebben.

 

 

 

Sacred Heart yoga, healing, pulsing en massages Leiden, Noord Merenwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Leiderdorp en Rijnsburg.