Yoga & massage Leiden Merenwijk - Over holistic pulsing


 

Holistic pulsing is het aanbrengen van een continue, wiegende beweging in de vorm van kleinere, grotere, snellere bewegingen en variaties hierin. De beweging van pulsing herinnert het lichaam aan de baarmoeder. Dit zorgt voor een diep gevoel van veiligheid en koestering. Zo kun je je makkelijker openen en kan er ook meer gebeuren.

 

Pulsing werkt niet alleen op je lichaam maar vooral ook energetisch. Je komt weer in balans en al het oude wordt ‘losbewogen’ en afgevoerd. Het wordt ervaren als openend, veilig en diep ontspannend. De kracht van holistic pulsing schuilt in zachtheid: het eist niets, het forceert niets en het probeert niets te veranderen.

 

Pulsing leert je lichaam om los en soepel te bewegen en verkramping los te laten. Zo kom je in overgave en word je beweeglijker en flexibeler. Ook nodigt het je uit om te voelen in je lichaam. Door dit goede contact met je lichaam ben je meer gecenterd en geaard. Hierdoor krijg je meer energie, voel je je vrolijk en zit je lekkerder in je vel.

 

De beweging van het pulsen brengt alles gemakkelijk in beweging. Daarbij kan er van alles omhoog komen. Je wordt uitgenodigd om als waarnemer, zonder oordeel, naar deze facetten van jezelf te kijken zodat ze losgelaten en geïntegreerd kunnen worden. 

 


 

 

Sacred Heart yoga, healing,pulsing en massages Leiden, Noord Merenwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Leiderdorp en Rijnsburg.