Yoga & massage Leiden Merenwijk - Over yoga


 

Yoga gaat over jou en je lichaam. Aanwezig zijn in je lichaam en voelen wat jij nodig hebt en waar je van geniet. Je met elk deel van je lichaam verbinden en dit weer uitnodigen naar de oorspronkelijke balans. De essentie van yoga is de verbinding met je authentieke zelf en jouw kennis en wijsheid.

De liefde voor je lichaam staat centraal in yoga. Niet omdat het moet of omdat je denkt dat het goed voor je is maar omdat je er graag goed voor wil zorgen.

 

Jouw ware natuur is een voelende natuur. Yoga brengt je terug naar deze oorspronkelijke staat. Voelen als basis voor leren en ervaren. Geen voelen vanuit onbalans maar het voelen van schoonheid en plezier.

Vrijheid en keuze vormen de basis in de lessen. Je dwingt jezelf of je lichaam nooit om iets te doen. Je blijft binnen jouw grenzen en die van je lichaam.

Yoga gaat over vreugde. Datgene doen waardoor jouw lichaam plezier, flow en ontspanning ervaart. Werkelijk genieten van je lichaam in elke beweging.

De lessen zijn een ervaring waarin jij niets hoeft te 'doen'; je hoeft alleen maar te ontspannen, toe te staan en te ontvangen.

 

 

 

 

 

Sacred Heart yoga, healing, pulsing en massages Leiden, Noord Merenwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Leiderdorp en Rijnsburg.