Yoga & massage Leiden Merenwijk - Yoga in het bedrijf: hoe?


Yogales in het bedrijf zelf is voor medewerkers vaak het meest praktisch. Het bedrijf stelt daarbij zelf een ruimte beschikbaar voor de yogalessen. De benodigde materialen kan ik aanleveren (matjes, kussens, bankjes, muziekinstallatie, dekens). 

 

Wanneer de bedrijfsyoga in Leiden is dan zijn zowel de reiskosten als reistijd gering. De totale investering bedraagt dan hooguit een paar uur per week. Het uurtarief is 35 euro. De groepsgrootte maakt daarbij dan niet uit. 

 

De meeste organisaties kiezen ervoor om de yogalessen 's-ochtends aan het begin van de werkdag te geven. De vroege ochtend is ook het beste tijdstip voor de bedrijfsyoga omdat mensen dan nog fit zijn, de sfeer rustig is en de yoga ook veel energie geeft voor de rest van de dag. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om de lessen gratis aan te bieden of om medewerkers een deel mee te laten betalen zodat er ook commitment is vanuit de medewerk(st)ers zelf. Voor de effecten van yoga verwijs ik graag naar de hoofdpagina yoga en bijbehorende subpagina's.

 

 

Sacred Heart yoga,  bedrijfsyoga, healing, pulsing en massages Leiden, Noord, Merenwijk, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Leiderdorp en Rijnsburg.